Πρόσφατες δραστηριότητες

Καταχωρίσεις ιστολογίου από το χρήστη george
Πριν από 3 ώρες
Ο/Η Ανδρεας Γιαννόπουλος σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ του/της george
"ουγκα γκα μπουμ…"
Πριν από 5 ώρες
Ο/Η Σταυρούλα Καραμάρκου είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
Πριν από 10 ώρες
Ο/Η Teilor σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ του/της george
"Καλά εδώ έχει τρένο…"
Πριν από 19 ώρες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου προαστοιακος = μπαχαλο του/της g.george
"Για όσους…"
Πριν από 22 ώρες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ…"
χθες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"Η σχετική απόφαση…"
χθες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"Πηγή της είδησης…"
χθες

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Έπειτα από πολλές προσπάθειες ανθρωποποίησης του κτήνους.

Έπειτα από ασκήσεις υπομονής.

Έπειτα από αμέτρητες ύβρεις, συκοφαντίες και προκλήσεις.

Καθότι δεν είμαι αριστερός, όπως ισχυρίζεται.

Καθότι δεν είμαι σιδηροδρομικός, όπως ισχυρίζεται.

Καθότι ουδεμία σχέση έχω με το ΣΥΡΙΖΑ, το κράτος ή το Δημόσιο.

Επειδή ουδεμία υποχρέωση έχω να ανέχομαι την μπόχα του.

Επειδή ουδεμία υποχρέωση έχω να αποδεικνύω επανειλημμένως πως δεν είμαι ελέφαντας.

Επειδή έχω δικαίωμα στην προσωπική άποψη και στην έκφρασή της, όπως όλοι μας.

Επειδή άλλο η άποψη, και άλλο η συκοφαντία.

Επειδή έχω μάθει να σέβομαι τον συνομιλητή μου, και απαιτώ τον αντίστοιχο σεβασμό.

Επειδή άνθρωπος που δεν απαντάει σε αυτά που του λες, αλλά κάνει γλοιώδεις ελιγμούς, και επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο με συκοφαντίες, καθότι στερείται επιχειρημάτων, μόνο εγκάθετος μπορεί να είναι.

Επειδή εκτός από το καλό των επιβατών, ενδιαφέρομαι και για το καλό ακόμη και του μοναδικού εργαζόμενου που μπορεί να αξίζει το μισθό του.

Για αυτούς τους λόγους, και για δεκάδες άλλους, τους οποίους μια σύντομη ανάγνωση των προηγούμενων ιστολογίων αρκεί για να τους ανακαλύψετε, αφιερώνω αυτή την ανάρτηση στον "Επώνυμο Επιβάτη"

Στον εραστή του διαλόγου.

Στον υμνητή της δημοκρατίας.

Στον ηρωικό πατριώτη.

Στον γητευτή της γνώσης.

Στον τιμωρό της διαφθοράς.

Στον εξολοθρευτή του κατεστημένου.

Στον πιστό, τίμιο και φιλότιμο Έλληνα Πολίτη. 

Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις, και έχουμε αρκετή κοπριά για τις γλάστρες μας.

Γελάνε και οι πέτρες με τον γραφικό:

 

Στις κατηγορίες για συκοφαντία, απαντά με... περισσότερη συκοφαντία.

Δεινός χειριστής της Ελληνικής, όμως φρικτά ανορθόγραφος.

Πατρινός, κατά δήλωσή του, Αρβανίτης στην πραγματικότητα. Η καταγωγή δεν είναι ντροπή.

Πολυπράγμων και πανεπιστήμων, η αυτού μεγαλειότης.

Συνέχισε τη διατριβή στα μπουρδέλα κρετίνε, μιας και τα θαυμάζεις για την οργάνωση και την κερδοφορία τους. Όλες οι πουτάνες εκεί ανήκετε άλλωστε.   

Προβολές: 468

Σχόλιο από τον/την Teilor στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 12:34
Χαχαχα με το Αρβανίτικο πεθαίνω!!!
Επόμενη στάση Μπογίατης!!!
Σχόλιο από τον/την Athinean στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 14:40
Έτσι εξηγείται και η ανυπομονησία που έχεις να θαυμάσεις τον σιδηροδρομικό σταθμό Τιράνων.
Είπαμε... Η καταγωγή δεν είναι ντροπή.
Αρκεί να έχεις χαρτιά και να πληρώνεις τους φόρους σου.
Σχόλιο από τον/την Dim Ham στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 14:59

Mας βγήκε και κατσαπλιάς ο Γιαννόπουλος :P

Σχόλιο από τον/την Ανδρεας Γιαννόπουλος στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 16:20

τιμή μου και καμάρι μου η καταγωγή μου!  Δεν πειράζει ελληνάρες.....καμια 10 αριά χρόνια σταλινικοί ακόμα και όταν ερχονται Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Τσέχοι, Πολωνοί κλπ τουρίστες θα κάνετε τούμπες. Μεγάλα λόγια και ψωροπερηφάνια με δανεικά απο τους εθνικομπολσεβικους.....

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 16:34
Της ψωλής σου το χαβά εσύ, μουνόπανο σκατοαλβανέ.
Σταλινικός, μαρξιστής και ότι άλλο κατεβάσει το τηγανοκέφαλό σου.
Δεν είμαι αριστερός γαμημένε μπάσταρδε.
Να με αντικρούσεις σε αυτά που λέω, και όχι σε αυτό που θες εσύ. Είμαι πολύ πιο δεξιός από σένα.
Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος, και όχι Αλβανόσπερμα σαν του λόγου σου.
Σχόλιο από τον/την Dim Ham στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 16:59

χαλάρωσε Athinean, δεν χρειάζεται να γίνεσαι το ίδιο με αυτόν :P

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 17:02
Κουράστηκα με τον βλάκα... Συγγνώμη.
Σχόλιο από τον/την Dim Ham στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 17:20

Όλοι μας έχουμε κουραστεί. Δεν τον παίρνω πλέον στα σοβαρά. Ο "άνθρωπος" έχει ψυχολογικά προβλήματα αφού επιδείδεται σε κηνύγι μαγισσών και βλέπει παντού "κομμουνιστές" να τον καταδιώκουν, από κυβερνήσεις επί 50 χρόνια μέχρι και όλα τα μέλη του site. Ντροπιάζει την ίδια του την καταγωγή αφού έχει μεταβληθεί σε φραπεδιάρης ελληναράς του κώλου σαν και αυτούς που κάποτε το παίζανε ελληναράδες και ήταν δοσίλογοι των ναζί και σαν και αυτούς που επιτείθενται ρατσιστικά στα άτομα της ίδιας της καταγωγής του.

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 17:48

Να σου πω...

Μπορεί κάποιος να είναι αριστερός.

Μπορεί κάποιος να είναι ακραία κομμουνιστής.

Είναι δικαίωμα του καθενός, να πολιτεύεται όπως νομίζει. 

Το να με βαφτίζει όμως κομμουνιστή, ενώ δεν είμαι, είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Και δεν έχω διάθεση να μπω σε πολιτικό διάλογο.

Όπως είπα, θα μπορούσα να διαφωνήσω με τον george για το Πολυτεχνείο. Με κάποιον άλλο για τον συνδικαλισμό. Με κάποιον άλλο για τους ρομά και τους μετανάστες.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα της ιστοσελίδας, και για αυτό το λόγο δε μπαίνω σε πολιτική αντιπαράθεση.

Σχόλιο από τον/την george στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 18:14

Φίλε Athinean θα ήθελα να σε θερμοπαρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς άσεμνες εκφράσεις εναντίων ακόμα και αυτού του συνανθρώπου μας, ο οποίος δεν συμπεριφέρεται απέναντι μας σωστά. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι μας έχουμε κουραστεί πάρα πολύ με αυτήν την κατάσταση, όπως και εγώ προσωπικά. Οποιαδήποτε καταγωγή και αν έχει ο Ανδρέας θα πρέπει να τον σεβαστούμε.

 

Ακόμα και αν ο κύριος Ανδρέας είναι μετανάστης από την Αλβανία δεν παύει σε κάθε περίπτωση να είναι ένας συνάνθρωπος μας και έχει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν όλοι οι υπόλοιποι συνάνθρωποι μας και οι μετανάστες. Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε σε σύνθετες λέξεις ως δεύτερο  συνθετικό τον όρο «Αλβανός» με άσχημα υποτιμητικά  και προσβλητικά πρώτα προθέματα. Από εσένα δεν περίμενα μία τέτοια φρασεολογία και είμαι  σίγουρος ότι σύντομα θα επανορθώσεις

 

 

Ο κύριος Ανδρέας και εμένα προσωπικά με έχει κουράσει και με έχει στενοχωρήσει πολλάκις με την συμπεριφορά του και την γραφίδα του  αλλά και το γλωσσικό του ύφος .  «Παπαγαλάκι»  του Σύριζα με χαρακτήρισε , «αργυρώνητο» του Σπίρτζη και της Κουμουνδούρου με είπε , «εργαζόμενο ή και συνδικαλιστής στον σιδηρόδρομο»  εξέδωσε πόρισμα ότι είμαι και ένα σωρό άλλα φανταστικά σενάρια και χαρακτηρισμούς μου έχει αποδώσει, τα οποία φυσικά μόνο στην νοσηρή φαντασία του βρίσκονται και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν.   Παρόλαυτα είμαι  πάρα πολύ προσεκτικός και δεν έθιξα την προσωπικότητα του , έτσι θα επιθυμούσα να πράξεις και εσύ διότι είσαι ένας άνθρωπος του δημιουργικού διαλόγου και όχι των ύβρεων και της απαξίωσης των συνομιλητών μας, όπως αυτός  ο επώνυμος κύριος έπραττε συστηματικά.

 

Σίγα σιγά – σιγά  πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να αποφορτίσουμε κάπως το κλίμα του διαλόγου μας  και να αποστασιοποιηθούμε σταδιακά από μη σχετικά με την κεντρική θεματολογία μας θέματα, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε σταδιακά στο  κεντρικό μας ζητούμενο που είναι να φέρουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και του παραγωγικού μας  διαλόγου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χιλιοταλαιπωρημένος  και πολλές φορές εξουθενωμένος επιβάτης του πολύπαθου προαστιακού σιδηροδρόμου.

 

Να συζητήσουμε λοιπόν για τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου της Αθήνας και τις χαμηλές  συχνότητες διέλευσης τους , για το ύψος των κομίστρων και την ανάγκη να μειωθούν τα κόμιστρα διότι δεν αντέχει τόσο ακριβά κόμιστρα ο φτωχός λαός, για την ένταξη του αστικού δικτύου του προαστιακού σιδηροδρόμου στην ενιαία αστική τιμολόγηση του ΟΑΣΑ και την ανάγκη επέκτασης του αστικού δικτύου  μέχρι και τον Άγιο Στέφανο, για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, για τις υποστηρικτικές υποδομές  και υπηρεσίες ποτ εξασφαλίζουν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου , για την βελτίωση της σιδηροδρομικής υποδομής και επιδομής καθώς επίσης και του τροχαίου υλικού, για την έγκαιρη επιδιόρθωση των χαλασμένων ανελκυστήρων και των κυλιόμενων σκαλών στους σταθμούς , για την διεκδίκησης της δωρεάν μετακίνηση των ανέργων, των απόρων, των ατόμων με ειδικές ικανότητες, για την έμπρακτη αλληλεγγύη στις αδύναμες κοινωνικές κατηγορίες και ομάδες  όπως τους μετανάστες ,στους Ρομά, στους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ηλικιωμένους.  

Τώρα ίσως είναι η ευκαιρία με καλή προαίρεση, χωρίς δεισιδαιμονίες, προκαταλήψεις και δογματισμούς να επανεκκινήσουμε έναν δημιουργικό και παραγωγικό διάλογο από την αρχή, έναν διάλογο ανθρώπινο και ειλικρινή  με επιβατοκεντρικό  προσανατολισμό.

 

 

 

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού

© 2017   Created by Γιάννης Γλυκοφρυδης.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης