Πρόσφατες δραστηριότητες

Καταχωρίσεις ιστολογίου από το χρήστη george
Πριν από 3 ώρες
Ο/Η Ανδρεας Γιαννόπουλος σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ του/της george
"ουγκα γκα μπουμ…"
Πριν από 5 ώρες
Ο/Η Σταυρούλα Καραμάρκου είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
Πριν από 10 ώρες
Ο/Η Teilor σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ του/της george
"Καλά εδώ έχει τρένο…"
Πριν από 19 ώρες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου προαστοιακος = μπαχαλο του/της g.george
"Για όσους…"
Πριν από 22 ώρες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ…"
χθες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"Η σχετική απόφαση…"
χθες
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Τροποποιούνται οι λεωφορειακές γραμμές 301, 301β και 307 ώστε να έχουν δυνατότητα μετεπιβίβασης με τους πλησιέστερους κοινούς σταθμούς του προαστιακού και του μετρό του/της george
"Πηγή της είδησης…"
χθες

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Έπειτα από πολλές προσπάθειες ανθρωποποίησης του κτήνους.

Έπειτα από ασκήσεις υπομονής.

Έπειτα από αμέτρητες ύβρεις, συκοφαντίες και προκλήσεις.

Καθότι δεν είμαι αριστερός, όπως ισχυρίζεται.

Καθότι δεν είμαι σιδηροδρομικός, όπως ισχυρίζεται.

Καθότι ουδεμία σχέση έχω με το ΣΥΡΙΖΑ, το κράτος ή το Δημόσιο.

Επειδή ουδεμία υποχρέωση έχω να ανέχομαι την μπόχα του.

Επειδή ουδεμία υποχρέωση έχω να αποδεικνύω επανειλημμένως πως δεν είμαι ελέφαντας.

Επειδή έχω δικαίωμα στην προσωπική άποψη και στην έκφρασή της, όπως όλοι μας.

Επειδή άλλο η άποψη, και άλλο η συκοφαντία.

Επειδή έχω μάθει να σέβομαι τον συνομιλητή μου, και απαιτώ τον αντίστοιχο σεβασμό.

Επειδή άνθρωπος που δεν απαντάει σε αυτά που του λες, αλλά κάνει γλοιώδεις ελιγμούς, και επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο με συκοφαντίες, καθότι στερείται επιχειρημάτων, μόνο εγκάθετος μπορεί να είναι.

Επειδή εκτός από το καλό των επιβατών, ενδιαφέρομαι και για το καλό ακόμη και του μοναδικού εργαζόμενου που μπορεί να αξίζει το μισθό του.

Για αυτούς τους λόγους, και για δεκάδες άλλους, τους οποίους μια σύντομη ανάγνωση των προηγούμενων ιστολογίων αρκεί για να τους ανακαλύψετε, αφιερώνω αυτή την ανάρτηση στον "Επώνυμο Επιβάτη"

Στον εραστή του διαλόγου.

Στον υμνητή της δημοκρατίας.

Στον ηρωικό πατριώτη.

Στον γητευτή της γνώσης.

Στον τιμωρό της διαφθοράς.

Στον εξολοθρευτή του κατεστημένου.

Στον πιστό, τίμιο και φιλότιμο Έλληνα Πολίτη. 

Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις, και έχουμε αρκετή κοπριά για τις γλάστρες μας.

Γελάνε και οι πέτρες με τον γραφικό:

 

Στις κατηγορίες για συκοφαντία, απαντά με... περισσότερη συκοφαντία.

Δεινός χειριστής της Ελληνικής, όμως φρικτά ανορθόγραφος.

Πατρινός, κατά δήλωσή του, Αρβανίτης στην πραγματικότητα. Η καταγωγή δεν είναι ντροπή.

Πολυπράγμων και πανεπιστήμων, η αυτού μεγαλειότης.

Συνέχισε τη διατριβή στα μπουρδέλα κρετίνε, μιας και τα θαυμάζεις για την οργάνωση και την κερδοφορία τους. Όλες οι πουτάνες εκεί ανήκετε άλλωστε.   

Προβολές: 468

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 19:54

***Τα σχόλια είναι ανοιχτά για όλους και για όλα. Η λογοκρισία είναι για τους εγκάθετους συκοφάντες.***

Σχόλιο από τον/την Ανδρεας Γιαννόπουλος στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 20:51

συκοφάντες και καταδότες και λαδέμπορες ήσαν πάντα οι κουκουλοφόροι!

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 20:54
Η καθαρεύουσα δεν αρκεί να καθαρίσει τον οχετό σου.
Σχόλιο από τον/την Ανδρεας Γιαννόπουλος στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 20:59

ποιά καθαρευουσα; Αχ, ναι ξεχασα οι μαρξιστες θελουν και το νιουσπηκ τους εκτος απο την κοντρα πλακέ διατύπωση. Πάντως, αμα δεν σ'αρεσουν τα ελληνικα, μπορώ να στο πω κι αρβανιτικα γκεγκε οσ' νουκου γκεγκε, μουτι;

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 21:08
Αφού τα μιλάς άπταιστα, συνέχισε στα αρβανίτηκα, αγράμματε. Αν θες να προσπαθήσεις να γράψεις στην Ελληνική, ανακάλυψε τους τόνους. Κι αν προτιμάς αρχαία τότε "ἦσαν" και όχι "ήσαν".
Όσο για το ότι δεν αντιλήφθηκες την ειρωνεία, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από κάποιον που δυσκολεύεται να διαβάσει απλά Ελληνικά...
Σχόλιο από τον/την Athinean στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 21:23

Το γεγονός ότι συνεχίζεις να με αποκαλείς μαρξιστή, απαντάται στην αρχική μου δημοσίευση, και δε θα χαραμίσω άλλη ενέργεια από δω και στο εξής για να απαντώ στις αναίσχυντες συκοφαντίες σου. Αν σε δυσκολεύει η χρήση της Ελληνικής και δε μπορείς να διαβάσεις, στα αρχίδια μου. 

Σχόλιο από τον/την Ανδρεας Γιαννόπουλος στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 22:14

εμεις εδω στα μερη μας, λεμε ησαν, που ειναι το κομμένο "ησαντε", ειναι δωρικό κατάλοιπο, και καμιά σχεση δεν εχει με την καθαρεύουσα των φαναριωτών..οσο για τα άλλα όποιος εχει τη μυγα (ή μυιγα στην καθαρευουσα) μυγιάζεται. Τα αρβανιτικα ηταν η γλώσσα των αγωνιστων του 1821 και δεν φοραγαν κουκουλες τότε, ούτε κρύβοντουσαν πισω απο ψευδώνυμα. Και θα παρακαλεσω αν φοράς παντελόνια να βγάλεις τα εισαγωγικα. Ειμαι ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ και όχι "επώνυμος επιβάτης". Ίδιον ομως των μαρξιστών να διαστρέφουν λέξεις και έννοιες.

Σχόλιο από τον/την george στις 10 Σεπτέμβριος 2017 στις 23:30

Αυτό που συμβαίνει  με γραφή και την λεκτική συμπεριφορά αυτού του «επώνυμου κύριου» είναι πραγματικά  αίσχος, ντροπή και καταισχύνη.

 Αντί αυτός ο  επώνυμος κύριος συνεπιβάτης μας ,  να απαντά με τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα επιχειρήματα, στα πλαίσια μίας καλοπροαίρετης, καλόπιστης ανταλλαγής των ιδεών, στα πλαίσια μίας δημοκρατικής, διαλεκτικής και πολιτισμένης αμεσοδημοκρατικής συζήτησης και αμεσοδημοκρατικού διαλόγου αρχίζει να συκοφαντεί, να σπιλώνει συνειδήσεις, να συγγράφει ψεύδη και με επικίνδυνους «ακροβατικούς» λεκτικούς ελιγμούς να επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο με αναίσχυντους χαρακτηρισμούς.   

 Συκοφαντούνται και καθυβρίζονται ασύστολα και συλλήβδην όλοι  οι εργαζόμενοι με απαραδέκτους και αισχρότατους χαρακτηρισμούς τους οποίους για λόγους σεβασμού (προς αυτούς τους ανθρώπους)  δεν θέλω να επαναλάβω,  οι οποίοι με την σπουδαία εργασία τους αγωνίζονται και μοχθούν καθημερινά, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες πολλές φορές,  να μας παράσχουν ένα στοιχειώδες μεταφορικό έργο. Αγωνίζονται να μας μεταφέρουν στην εργασία μας, στις οικίες μας, στις υποχρεώσεις μας, στους οποιουσδήποτε προορισμούς μας. Αυτή η προσπάθεια μαζικής στοχοποίησης και εκφοβισμού των εργαζομένων παραπέμπει σε γκεμπέλιστικες μεθοδεύσεις . Οι εργαζόμενοι  στο σιδηρόδρομο και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία δεν είναι οι εχθροί του επιβάτη και του πολίτη, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που θα εξυπηρετήσουν και θα προσφέρουν  με την εργασία τους προς τον επιβάτη και προς τον πολίτη.

 Ενώ είμαστε απλοί επιβάτες μας αποδίδονται πολλές φορές ιδιότητες τις οποίες δεν έχουμε όπως για παράδειγμα ότι είμαστε εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο ή ότι είμαστε εκπρόσωποι εργαζομένων και μέλη των εργατικών συνδικάτων. Είναι πραγματικά ντροπή κάθε φορά να αγωνιζόμαστε να αποδείξουμε τα αυτονόητα, να κατασυκοφαντούμαστε ότι είμαστε «αργυρώνητοι του Σπίρτζη και της Κουμουνδούρου» , ότι είμαστε εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο υπονοώντας ότι συγγράφουμε κείμενα με ιδιοτέλεια, να διαστρεβλώνονται οι έννοιες και οι σκέψεις μας. Δεν είναι καθόλου λογικό κάθε φορά να καλούμαστε επανειλημμένως να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Αυτή η συνεχής στοχοποίηση μας με φανταστικές και μη πραγματικές ιδιότητες δεν πραγματοποιείται τυχαία αλλά στα πλαίσια μίας υποβολιμαίας προσπάθειας να μειωθεί η αξιοπιστία του περιεχομένου του λόγου μας και των επιχειρημάτων μας.

 Επιχειρείται συστηματικά να στοχοποιηθεί από τον συγκεκριμένο επώνυμο κύριο η μαρξιστική ή μαρξιακή  ιδεολογία, για την οποία αμφιβάλλω βασίμως αν γνωρίζει το συγκεκριμένο άτομο, το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιδεολογίας και ανάλυσης την οποία με περισσή ευκολία συστηματικά κατασυκοφαντεί. Ο Κάρολος Μαρξ ήταν ένας σπουδαίος φιλόσοφος, στοχαστής και διανοητής ο οποίος συνέγραψε το επιστημονικό- φιλοσοφικό πόνημα του μετά από πολλή μελέτη και πνευματικό μόχθο. Έχουν ενασχοληθεί για να αναλύσουν και να ερμηνεύσουν το σπουδαίο επιστημονικό και φιλοσοφικό  έργο του σπουδαίοι διανοητές και επιστήμονες. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται και να υβρίζεται κατά αυτόν τον χυδαίο τρόπο ο οποιοσδήποτε υποστηρίζει τον μαρξισμό.

 Θα ήθελα να παρακαλέσω με όλα τούτα ο διάλογος να γίνεται πολιτισμένα και στα πλαίσια της δημοκρατικής ευαισθησίας που αρμόζει σε σύγχρονους δημοκρατικούς και  ευαισθητοποιημένους ενεργούς πολίτες, με στόχο να υποβάλλουμε δημιουργικές προτάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως επιβάτες του πολύπαθου προαστιακού σιδηροδρόμου, να υποβάλουμε δημιουργικές  προτάσεις και πρωτοποριακές ιδέες οι οποίες θα αναβαθμίσουν ποιοτικά το παρεχόμενο  σιδηροδρομικό μεταφορικό έργο στον προαστιακό σιδηρόδρομο, προτάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση και στην αριστοποίηση του παρεχόμενου επιβατικού μεταφορικού σιδηροδρομικού έργου, προτάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη , αποδοτικότερη, αποτελεσματικότερη μετακίνηση του λαού και ιδίως των φτωχότερων και κοινωνικοοικονομικά πιο αδύναμων στρωμάτων.

 Πρέπει να απορρίψουμε τις λογικές του κοινωνικού αυτοματισμού και του  κοινωνικού κανιβαλισμού καθώς επίσης  και τις συνειδητές προσπάθειες που καταβάλλει το σύστημα να φέρει αντιμέτωπες κοινωνικές ομάδες όπως αυτές των επιβατών  εναντίων των εργαζομένων του σιδηροδρόμου ή και γενικότερα των πολιτών με τους εργαζόμενους οποιουδήποτε χώρου εργασίας, καθώς  σο σύστημα επιχειρεί να αξιοποιήσει  τον κοινωνικό διχασμό και την λογική του «κοινωνικού αυτοματισμού»   ώστε με ευκολία και χωρίς κοινωνικές και ενιαίες μαζικές και ενωτικές λαϊκές αντιστάσεις να μπορέσει να επιβάλλει αντιλαϊκά, αντεργατικά και αντικοινωνικά, αντισαφαλιστικά, αντισυνταξιοδοτικά  μέτρα . Εμείς οι επιβάτες θα πρέπει να επιχειρήσουμε ένα άνοιγμα προς τους εργαζόμενους έτσι ώστε να οικοδομήσουμε σταδιακά μακροχρόνιες γνήσιες και ισχυρές  σχέσεις αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης.

 

 

 

 

Σχόλιο από τον/την Athinean στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 10:56
Τα αρβανίτικα είναι αλβανική διάλεκτος, και σαφώς κάποιοι αγωνιστές του 1821 τα μιλούσαν γιατί μαζί με τους Τούρκους επί 400 χρόνια μας κατέσφαζαν και οι Αλβανοί γείτονες.
Αυτό δεν τα κάνει Ελληνικά. Και μόνο το γεγονός ότι σε μένα τα έγραψες ως ειρωνεία, και τώρα προσπαθείς να συγκριθείς με τους αγωνιστές του '21 επειδή τα μιλάς, είναι κωμικοτραγικό.
Όσο για το ήσαν, θα δεχτώ ότι είναι από το ήσαντε, παρότι δεν έχει καμία σημασία. Με το ζόρι Έλληνας δε γίνεσαι.
Σε ότι αφορά την επωνυμία, απλούστατα έχεις γράψει ένα πλήρες ονοματεπώνυμο. Ουδείς γνωρίζει αν είναι το πραγματικό σου. Και δεν έχει σημασία. Το δικαίωμα στην ανωνυμία το έχουμε όλοι. Και ο λόγος που παραμένω ανώνυμος είναι ότι θέλω να προστατέψω την ζωή μου η οποία δεν περιστρέφεται γύρω από τον Προαστιακό. Δε θέλω να σε δω σε κάνα Facebook, δε θέλω να συνομιλήσουμε οπουδήποτε αλλού.
Παρόλα αυτά, γλοιώδη τύπε, είχα προσφερθεί να σου δώσω τα στοιχεία μου, αλλά το αγνόησες όπως κάνεις πάντα. Γιατί ποτέ δεν απαντάς σε αυτά που σου γράφουμε. Απλώς ξερνάς μαλακίες.
Ακόμη και ως τρολλ είσαι αποτυχημένος πλέον... Δε με αφορά τι κάνουν οι μαρξιστές με τις λέξεις και τις έννοιες. Με αφορά το ότι εσύ βιάζεις την Ελληνική, και κατασυκοφαντείς το άτομό μου, καθώς είσαι ανίκανος να σταθείς σε έναν διάλογο.
Λογικό... Σε δυσκολεύει και η γλώσσα...
Σχόλιο από τον/την Ανδρεας Γιαννόπουλος στις 11 Σεπτέμβριος 2017 στις 11:48

ορε μουτι, τσ'θονι

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού

© 2017   Created by Γιάννης Γλυκοφρυδης.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης