Πρόσφατες δραστηριότητες

Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
Πριν από 11 ώρες
Το μέλος Μπούσιος προώθησε τη σελίδα Ο Σύλογος του/της Yiannos
Πέμπτη
Ο/Η Μπούσιος είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
20 Απρ
Καταχώριση ιστολογίου από το χρήστη george
19 Απρ
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο του/της Ευάγγελος Δρὀλιας
"Αφορμή της παρακάτω…"
18 Απρ
Ο/Η ΑΜΑΝΤΑ ΚΟΝΙΔΗ είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
17 Απρ
Καταχωρίσεις ιστολογίου από το χρήστη george
15 Απρ
Ο/Η george σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου Πάσχα 2017: Πως θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας του/της george
"Πηγή της είδησης…"
15 Απρ

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Προβολές: 84

Σχόλιο από τον/την george στις 11 Μάρτιος 2017 στις 20:44

Μπράβο Teilor , συγχαρητήρια για τον χαρτη !

Ίσως το μοναδικό που χρειάζεται να προσθέσεις είναι ότι το IC = INTERCITY της υπεραστκής διαδρομής Αθήνα - Θεσσαλονική πραγματοποιεί στάση και στοΣιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ).

Σχόλιο από τον/την Teilor στις 12 Μάρτιος 2017 στις 17:00
Ευχριστώ. το δείχνει οτι κάνει στάση, για προσεξέ το!.
Αυτός λέγεται χάρτης και μου πήρε 2 ωρίτσες.....για φαντάσου ποσο άχρηστος είναι ο ΟΣΕ που δεν παρέχει ούτε ένα απλό χάρτη της προκοπής.Για φαντάσου τι πληρώνουμε τόσα χρόνια!!!!!
PS Αθήνα- ΣΚΑ με το IC κοστίζει 15 ευρώ.
Αθήνα -ΣΚΑ με ταξί 12 ευρώ.
Σχόλιο από τον/την george στις 12 Μάρτιος 2017 στις 17:53

Πρέπει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να κατασκευάσει έναν καλύτερης ποιότητας και κατατοπιστικότερο χάρτη επιβατικών μεταφορών για τους επιβάτες της.

 

Η διαδρομή από τον σταθμό Λαρίσης μέχρι το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών όταν εκτελείται από το προαστιακό δρομολόγιο Πειραιάς – Χαλκίδα τιμολογείται ως αστική  στα πλαίσια εκτέλεσης προαστιακού χαρακτήρα δρομολογίου ενώ όταν εκτελείται από το υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται και τιμολογείται ως υπεραστική.

 

Όταν μία σιδηροδρομική γραμμή χαρακτηρίζεται ως υπεραστική διαδρομή πρέπει τα καθίσματα στα τραίνα να είναι αριθμημένα, ο κάθε επιβάτης να εκδώσει ονομαστικό  προσωπικό εισιτήριο με συγκεκριμένο αριθμό θέσης και όχι ανώνυμο εισιτήριο , απαγορεύεται η μετακίνηση όρθιων επιβατών , μειώνεται στο αριθμός των ενδιάμεσων στάσεων και αυξάνεται η μέση χιλιομετρική απόσταση μεταξύ των στάσεων που πραγματοποιεί το τρένο.

Σχόλιο από τον/την george στις 14 Μάρτιος 2017 στις 11:43

Πηγή  των κατατοπιστικότατων χαρτών αποτελεί η ιστοσελίδα των υποδομών :

http://www.ypodomes.com/index.php/statheri-troxia/metro/athinas/ite...

 

 


Δείτε τους νέους αναλυτικούς χάρτες του Μετρό της Αθήνας από το ypodomes.com

  • Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 09:24

Δείτε τους νέους αναλυτικούς χάρτες του Μετρό της Αθήνας από το ypodomes.com

Οι νέοι αναλυτικοί χάρτες του ypodomes.com

Στην δημοσιότητα σας δίνει σήμερα το ypodomes.com τους νέους ενημερωμένους χάρτες του για το Μετρό της Αθήνας. Πρόκειται για 5+1 χάρτες, ένα για κάθε γραμμή με λεπτομέρειες, συνδέσεις με άλλες γραμμές ή άλλα μέσα και χρήσιμες πληροφορίες. Ας δούμε αναλυτικά τους 5 χάρτες:


ΓΡΑΜΜH 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ
Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 24 σταθμούς της γραμμής 1 αλλά και τον μελλοντικό σταθμό ΚΑΜΙΝΙΑ. Επίσης επισημαίνεται η υπογειοποίηση της γραμμής στο τμήμα Φάληρο-Πειραιάς. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.
ΓΡΑΜΜΗ 2 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-ΙΛΙΟΝ
Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 2 αλλά και τις δύο μελλοντικές επεκτάσεις προς Ίλιον και Γλυφάδα. Υπενθυμίζουμε πως η Γραμμή 2 στον σχεδιασμό της περιλαμβάνει ακόμα μία επέκταση, βορειοδυτικά προς Αττική Οδό. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 


 

ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 3, την επέκταση μέχρι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στον Πειραια που είναι υπό κατασκευή και προβλέπεται η ολοκλήρωση της σταδιακή το 2019-2020. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.ΓΡΑΜΜΗ 4 ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε την γραμμή 4, χωρισμένη ανά τμήματα. Με έντονο πορτοκαλί το πρώτο τμήμα ΆΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΓΟΥΔΗ που είναι υπό δημοπράτηση ενώ με διαφορετικούς χρωματισμούς ακολουθούν τα τμήματα ΓΟΥΔΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ και  ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ. Δεν περιλαμβάνεται ο κλάδος ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ καθώς πιθανότατα θα αποτελέσει την νέα 5η γραμμή του Μετρό της πόλης. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε την απεικόνιση όλων των παραπάνω σε ένα χάρτη. Όλες οι γραμμές, οι διασυνδέσεις με τις άλλες γραμμές και τα άλλα μέσα της Αθήνας, δηλαδή τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και το Τραμ. Συνδέσεις με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο έχουμε στους Σταθμούς: Πειραιάς, Σταθμός Λαρίσης, Νερατζιώτισσα, Δουκίσσης Πλακεντίας. Συνδέσεις με το Τραμ έχουμε στους Σταθμούς Φάληρο, Νέος Κόσμος, Συγγρού/Φιξ, Σύνταγμα.

 

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Ακολουθήστε τον Νίκο Καραγιάννη στο twitter

Πηγή  των κατατοπιστικότατων  χαρτών αποτελεί η ιστοσελίδα των υποδομών :

http://www.ypodomes.com/index.php/statheri-troxia/metro/athinas/ite...

 

 

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού

© 2017   Created by Γιάννης Γλυκοφρυδης.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης