Πρόσφατες δραστηριότητες

Ο/Η Teilor σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟ- ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ του/της Ανδρεας Γιαννόπουλος
"Και περικοπές στη…"
Πριν από 5 ώρες
Ο/Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι τώρα μέλος του Επιβάτες Προαστιακού
Πριν από 9 ώρες
Καταχώριση ιστολογίου από το χρήστη Ανδρεας Γιαννόπουλος

ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟ- ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ...ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟ,…Δείτε περισσότερα
Πριν από 12 ώρες
Ο/Η Ανδρεας Γιαννόπουλος σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΕΚΤΑΚΤΟ του/της Ανδρεας Γιαννόπουλος
χθες
Ο/Η Ανδρεας Γιαννόπουλος σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΕΚΤΑΚΤΟ του/της Ανδρεας Γιαννόπουλος
"οι ΣΠΑΠ Α.Ε. ηταν έτη…"
χθες
Ο/Η Ανδρεας Γιαννόπουλος σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΕΚΤΑΚΤΟ του/της Ανδρεας Γιαννόπουλος
"ο ΣΥΡΙΖΑ…"
χθες
Ο/Η Dim Ham σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου ΕΚΤΑΚΤΟ του/της Ανδρεας Γιαννόπουλος
""σταθμου…"
χθες
Το μέλος Aaliyah Daniel δημοσίευσε μια κατάσταση
χθες

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...
Καλησπέρα σε όλους. Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω τον προαστιακό και τώρα βρίσκομαι μπερδεμένη.
Συνήθιζα να παίρνω το τρένο από Δουκίσσης Πλακεντίας ώστε να πάω Κόρινθο. Τώρα είδα τις αλλαγές στα δρομολόγια, όπως επίσης ότι ΔΕΝ έχουν συγχρονίσει την ανταπτοκριση στον σταθμό Αθήνα.

Η ερώτηση μου είναι, αν πάρω γραμμή 2 του μέτρο για σταθμό Λαρισσης γίνεται δουλειά; υπάρχει ανταπόκριση εκεί για Κόρινθο; βασικά μπερδεύτηκα γιατί δεν ξέρω αν ο σταθμός "Αθήνα" που γίνεται η ανταπόκριση είναι ο ίδιος που σταματάει το μετρο

Προβολές: 175

Σχόλιο από τον/την george στις 2 Αύγουστος 2017 στις 20:06

Αγαπητή Βιργινία, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο διότι το απευθείας δρομολόγιο που ένωνε το αεροδρόμιο με την Κόρινθο και το Κιάτο και είχε διέλευση και στάση από τον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λίγες ημέρες πριν δυστυχώς για όλους εμάς καταργήθηκε.

Καταρχήν ο κεντρικός σταθμός του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Αθήνα είναι ο γνωστός σε όλους μας σταθμός Λαρίσης ο οποίος έχει ανταπόκριση με την ομώνυμη στάση της γραμμής 2 του μετρό Ανθούπολη – Άγιος Δημήτριος – Ελληνικό. Τώρα προς την Κόρινθο (και το Κιάτο) υπάρχει μόνον η προαστιακή γραμμή που ξεκινά από την Αθήνα (δηλαδή τον σταθμό Λαρίσης) και έχει μεταξύ άλλων διέλευση και στάση και από τον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό Κάτω Αχαρναί .

Από τις επίγειες αποβάθρες του προαστιακού σιδηροδρόμου στην Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε μία ώρα έχει διέλευση ένα προαστιακό δρομολόγιο το όποιο έχει προορισμό την Αθήνα (δηλαδή τον σταθμό Λαρίσης) και ενδιάμεσο σταθμό διέλευσης και στάσης τον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό Κάτω Αχαρναί . Μπορείς να επιβιβαστείς σε αυτό το δρομολόγιο προς Αθήνα και να μετεπιβιβαστείς στον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό Κάτω Αχαρναί στο δρομολόγιο προς Κιάτο και να αποβιβαστείς τελικά στην Κόρινθο που είναι και ο τελικός σου προορισμός.

Εναλλακτικά μπορείς από τον υπόγειο σταθμό του μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας να επιβιβαστείς στην γραμμή 3 του μετρό Αεροδρόμιο – Δουκίσσης Πλακεντίας- Αγία Μαρίνα, με κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα, να αποβιβαστείς στο σύνταγμα και αλλάζοντας αποβάθρα να μετεπιβιβαστείς στην γραμμή 2 του μετρό Ελληνικό – Ανθούπολη , με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και να αποβιβαστείς στο σταθμό Λαρίσης δηλαδή στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας του προαστιακού, μεταβαίνοντας στις κατάλληλες αποβάθρες του προαστιακού σιδηροδρόμου μπορείς να μετεπιβιβαστείς στην προαστιακή σιδηροδρομική γραμμή προς το προαστιακό δρομολόγιο Αθήνα - Κιάτο έτσι ώστε να αποβιβαστείς τελικά στην Κόρινθο που είναι και ο τελικός σου προορισμός.

Σχόλιο από τον/την virginia στις 2 Αύγουστος 2017 στις 20:14
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Πράγματι τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικα

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Επιβάτες Προαστιακού

© 2017   Created by Γιάννης Γλυκοφρυδης.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης