ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 23 Ιουνίου: Κλείνει το κέντρο της Αθήνας – Κυκλφοριακές ρυθμίσεις σε Λεωφορεία και Τραμ λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επέλθουν στο κέντρο της Αθήνας και στην Καλλιθέα την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 λόγω αγώνα δρόμου « SNF RUN – Τρέχοντας προς το μέλλον».

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 από τις 8 το βράδυ τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη Σύνταγμα», θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό τη στάση «Λ. Βουλιαγμένης», λόγω της διεξαγωγής του βραδινού αγώνα δρόμου “SNF Nostos Run 2022”. Η κυκλοφορία στο δίκτυο του Τραμ θα αποκατασταθεί, όταν ολοκληρωθεί η διέλευση των συμμετεχόντων στον αγώνα από τα σημεία διασταύρωσης με το Τραμ, καθ’ υπόδειξη της Τροχαίας.
 
Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, από τις 19:00 έως το πέρας του αγώνα, το κέντρο της Αθήνας και η κάθοδος της λεωφόρου Συγγρού θα είναι κλειστά. Αναμένεται μεταβολή των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ που διέρχονται από τους δρόμους αυτούς. Επιπλέον, η λεωφορειακή γραμμή Χ95 θα πραγματοποιεί κυκλικά δρομολόγια μέχρι τη στάση Καρανίκα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., την Πέμπτη 23.6.2022, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από τις 19.00΄ έως τις 23.00΄περίπου, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κατά το χρονικό διάστημα από τις 06.00΄ έως 23.00΄περίπου στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς περιοχής Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας:
 
 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι
© 2019 Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού.